SKANDAL! FSS pokrenuo istragu zbog nameštanja utakmica! Na ovaj meč se sumnja!
FSS, Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

haos

SKANDAL! FSS pokrenuo istragu zbog nameštanja utakmica! Na ovaj meč se sumnja!

Sramota šta se radi

Objavljeno: 14:22h

Novi veliki skandal potresa srpski fudbal. UEFA je obavestila FSS da je utakmica Prve lige Srbije između Tekstilca i Mladosti GAT koja je završena 1:2 sumnjiva, te da je moguće da je rezultat susreta bio namešten, preneo je Sport klub.

Fudbalski savez Srbije pokrenuo je istragu, a kako se iz Evropske kuće fudbala navodi, primećen je veliki broj uplata na pobedu gostiju uoči samog početka meča. Na kraju se taj tip i ostvario, Mladost GAT slavila je sa 1:2, te je susret momentalno postao sumnjiv.

Prema saznanjima "Sport kluba", slučaj o ovom meču bi trebalo da bude zvanično otvoren u četvrtak popodne, a u prvoj fazi ga je vodio Bogdan Đurđević, koji se od juna prošle godine nalazi na poziciji oficira za integritet FSS.

Posle njegove analize sve je stiglo i do Disciplinske i etičke komisije i konačna odluka u prvom stepenu, očekuje se za desetak dana.

Prema saznanjima Sport kluba, istragom će uglavnom biti obuhvaćeni fudbaleri Tekstilca i klubu iz Odžaka preti finansijska, ili kazna oduzimanja od šest do 15 bodova, predviđena za prvu informaciju iz UEFA.

Što se samog meča tiče, on je odigran 8. aprila, a Mladost GAT je povela sa 0:2 golovima Dragana Kokanovića u 48. i Miljana Vukadinovića u 56. minutu, da bi Ivan Davidović u 68. minutu postavio konačnih 1:2.

Bonus video:

01:39

NE VIDIM ISKRENU EMOCIJU, KORISTE FUDBAL KAO IGRAČKU Emirati poslali ponudu koja se ne odbija: Ovoj cifri ne možete reći ne

(Espreso sport/Kurir sport/Sport klub)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.